youfatfuck.blogg.se

2013-02-28
18:25:32

Styrka - armar, tuttar och axlar pt.2
Idag blidde det ingen kondition, mådde så jävla illa (gör det fortfarande), så efter fem minuter på crossen ville jag mest bara dö. Så det fick bli uppvärmningen, sen gick jag bort mot styrkeavdelningen. Blev en massaa styrka :). And I loved it! Hade ju typ liksom änna kanske lite svårt för att använda armarna en stund sen haha. Kändes när jag skulle tvätta håret efter träningen. Yea. That feeling's fucking fab! <3
 
YFF.

2013-02-26
20:58:04

Kondition
Idag blev det återigen ett 35 minuters pass på crossen. Var helt slutkörd efteråt, så det blev varken styrka eller stretch, trots att jag tänkte ta lite armar, bröst och övre delen av ryggen igen, alternativt rumpa och insida lår. Men så blev det inte. Snittade väl 145 steg/minut idag. Alldeles för dåligt, tyvärr. Men kom upp i ett bra kaloriantal. Vilket verkligen behövdes. På lunchen åt jag lax med broccolli. Väldigt bra, eller hur? Men det jag åt efter lunchen var väl inte så bra.
 
Annat var det på den tiden när jag kunde bränna  600-800 kalorier på ett pass. Ska nog börja åka mer till Stig Center eller Backaplan (eller kanske Domkyrkan, för att se ifall de har dom maskiner jag gillar) och köra viktminskning på bandet! Fan vad det bränner ordentligt efter 60 minuter. Eller tror ni jag klarar crossen i 60 minuter?
 
Jag har ju mens då va, så då måste jag äta saker. Jämt. Hela tiden. Massvis med saker. Dvs. två glassar och kladdkakesmet när jag kom hem. Jag har inte ätit middag, men massa skit ist. Dessutom gick de sista äggen åt till kladdkakan. Fan! Hoppas morsan kommer ihåg att köpa ägg på vägen hem. Annars ser jag ingen mening med livet längre - vad är en frukost utan ägg?! I värsta fall (fast iofs, det är ju faktiskt gott!) får jag käka gröt..
 
YFF.

2013-02-25
19:55:20

Fuck you, moder natur!
Ja, nu vet jag åtminstone varför jag har gått upp ett kilo, varför jag är sugen på sötsaker och något salt hela tiden, varför min kropp kräver choklad i någon form av mig. Mens! Ömma bröst, ont i ryggen, ont i magen, huvudvärk... Jag hatar dig så jävla mycket. Uppsvälld och äcklig. Åh, jag blir så trött!
 
Men jag kan ju trösta mig med att jag blir av med det på typ fredag, så, yey? Haha

2013-02-25
12:49:59

Måndag: Bild och vikt
Det var väldigt tungt på crossen idag och när jag körde bröst, triceps, biceps och övre delen av ryggen. Men det var gött att få det gjort direkt efter skolan. Men nu är jag helt utpumpad och har massa plugg att fixa. Suck.. När jag ställde mig på vågen, kände jag mig otroligt omotiverad och ville mest bara gå hem igen. Men aja, så är det väl ibland. Så frustrerande bara...
 
60.1kg. +1kg sedan förra vecka. Kul då...
Ser inte heller något skillnad från första bilden och denna.
Känns snarare som att jag blir större. Yeey... 
Fick inte med tofflorna heller :(


36 minuter på crossen, nästan 500 kalorier. Inte helt fel!
Tre kilometer "gick" jag också :)
Snittade mellan 140-150 steg/minut, helt okej.
Hade hellre legat mellan 150-160, men energin var inte på topp.
 
YFF.

2013-02-24
20:01:31

Hemmaträning
Inveg min nya yogamatta alldeles nyss. Är inte särskilt förtjust i den. Alldeles för plastig, låter när man byter position och är allmänt dryg... Men den är lila, så det är ett plus, haha.
 
Min hemmaträning skulle vara ett substitut för BB jag inte gick på idag (det är typ storm här och svinkallt, vägrade ge mig ut i kylan!). Mindes inte så mycket av passet, vet inte varför men antar att det var avsaknaden av musiken... Var svårt att komma ihåg hur passet är utformat, men jag kom ihåg de mesta av rörelserna och positionerna, så jag slängde ihop en egen - om än ganska kass - variant. Blev mest en lång stretch med fokus på ben, en övning i balans och en del magträning, främst de nedre magmusklerna och sidomagmusklerna. Detta genom att dippa fötterna i mattan när jag låg på rygg och sedan ligga på rygg, benen i 90 grader, armarna rakt ut från kroppen och pendla med benen mot golvet. DET kan jag säga är jobbigt. Har man starka sidomagmuskler, man man sträcka mer på benen. Skuldrorna ska aldrig släppa mattan, gör dem det, ska man inte pendla lika mycket.
 
Blev lite bilder också:
 
 
YFF.

2013-02-24
10:40:00

Scones m. grahamsmjöl
Scones med grahamsmjöl
4 st, 225-250ºC i cirka 10-15 minuter
 
3 dl filmjölk
80g smör
4 dl grahamsmjöl
4 dl vetemjöl (gärna special)
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
 
Servera med smör, sylt och ost.
 
Mumsiga mumsbitar
 
Blanda noggrant de torra ingredienserna i en bunke. Skär smöret i bitar och finfördela det i de torra ingredienserna till en grynig massa. Blanda ned filmjölken tills du kan forma det till en deg. Dela degen i fyra delar och platta ut till fyra runda delar, ca. 15 cm i diameter. Skär ett kors över dem (skåra) och nagga med en gaffel. In i ugnen.
 
Jag skulle rekommendera att de är minst 15 cm i diameter, eftersom de reser sig ganska mycket då det är ganska mycket bakpulver i.
 
YFF.
 

2013-02-23
16:35:51

Hemmagjorda hamburgare m. bröd
Hamburgerbröd10 st, 200ºC i en varmluftsugn, något högre i en vanlig.
 
25g jäst
2.5 dl mjölk
0.25 dl olja
1 tsk socker
0.5 tsk salt
(0.5 dl vetekli)
2 dl grahamsmjöl
4 dl vetemjöl
 
Pensling
1 ägg
Sesamfrön
 
Värm mjölk och olja tills den är fingervarm, häll över jästen tills den är upplöst. Ha i salt och socker (och vetekli). Tillsätt grahamsmjölet och cirka 3 dl av av vetemjölet. Degen ska släppa bunkens kanter, vara jämn och slät och inte klibbig/kletig. Låt degen jäsa under en handduk i 30-40 minuter.
Knåda degen och dela den i två delar. Dela dessa delar i fem likastora bitar. Kavla ut varje bit till en rund kaka, cirka 10cm i diameter (men gör dem inte för tunna!) och låt jäsa under duk i 30 minuter.
Pensla med ett uppvispat ägg och strö över sesamfrön.
 
In i ugnen.
 

Hamburgare
4 st, cirka 30 minuter
 
400g nötfärs
1 vitlöksklyfta (jag brukar ha i ungefär fem)
1 ägg
Salt
Peppar
Paprikakrydda
Grillkrydda
 
Blanda i färsen i ägget, pressa vitlöksklyftan/orna och ha ned i röran. Krydda efter smak och blanda ut allting noga i färsen.
 
Forma färsen till fyra biffar, cirka 1-1.5 cm tjocka bitar. Stek i cirka tre minuter på varje sida (för medium-rare, vilket definitivt är rekommenderat; well done är skamfullt!). När det börjar sippra ut vätska från burgaren, är den rosa inuti.

2013-02-23
12:40:58

Banan"pannkakor"
Gjorde "pannkakor" igår. Det är Rosies recept, men tänker dela med mig för det var så jävla gott :D
 
För två "pannkakor", en portion:
2 ägg
1 banan
 
Tillbehör:
Vaniljyoghurt
Hackat äpple
Fan du vill som du tycker är gott
 
Tillagning:
Mosa bananen och vispa ihop med äggen. Stek.
Ja, svårare än så är det inte. Perfekt att käka efter träningen :)

2013-02-22
19:38:17

MRL!
Gick på MRL idag med Rosie. Öhmn.. Det märktes att det var ett jävla tag sedan man var där haha. Rörelserna satt som de skulle, men det var svårt att hänga med i den nya koreografin. Ska dit nästa fredag också, så man kommer nog in i det snart igen ^_^
 
Men jag kommer vara lite naughty ikväll. Ska hem till Mathilda för lite förfest/hemmafest, därefter in till stan igen och hem till Gizmo. Imorgon ska jag ha min vilodag. Mina muskler måste få återhämta sig, annars kommer jag bara att bryta ner dem och förstöra min kropp. Men på söndag är det BB igen. Det ska bli riktigt skönt. Får bara inte glömma min yogamatta, som jag gör. Jämt. Vareviga förbannade jävla gång. -.- haha
 
YFF.

2013-02-21
19:07:30

Bodycombat
Vaknade mitt i natten och skulle gå på toa. Upptäckte att jag hade väldigt svårt att resa på mig. Träningsvärken från helvetet. Eller snarare paradiset, för helvete vad gött det känns! Varje gång jag nyser, skrattar för mycket eller hostar, går min mage sönder. And I fucking love it, man!
 
Idag var jag och Rosie på Bodycombat. Det var... Intressant, är nog rätt ordval för detta. Det var skitsvårt (väldigt mycket boxning, något jag verkligen inte är van vid) och, ja, det var svårt att komma in i rörelserna. Men så är det ju på alla pass man går på för första gången. Minns första gången på MRL. HA! Vad var det eller? Står där och rycker som ett tard och har ingen aning om vad man sysslar med, hehe. Tyvärr sträckte jag baksida lår när vi skulle göra en spark bakåt. Hoppas det inte är en svår sträckning, för jag pallar inte ha uppehåll i träningen. Våga vägra uppehåll :D
Här kan du läsa mer om BC: http://w3.lesmills.com/global/en/classes/bodycombat/about-bodycombat/
 
Apropå MRL, blir det faktiskt det imorgon! Älskade fredagspass, som jag saknat dig!
 
YFF.

2013-02-20
20:11:13

MB New Body
Var aldrig nere på BB idag. Mina ben hade inte klarat mer idag. Dumt att bryta ned musklerna utan att låta dem återhämta sig. Så det får de göra nu, då jag har intagit soffläge. Fuck yea!
 
MEN! Idag var jag på MB New Body, med Anna W och Mathilda B. Fan vad kul det var! Cirkelträning med en miljard stationer (okej, typ 30) stationer. Det höll på i 45 minuter, kändes snarare som en kvart. Var helt jävla slut hela jag, och det lär kännas imorgon, men det det var helt underbart! Hoppas på att jag kan gå på det nästa onsdag också. Dock måste jag ta tag i mina ryggproblem, känns verkligen nu :/..
 
Helt utmattad idag. Sovit dåligt, vaknat tidigt, tränat hårt, varit mos i hjärnan och försökt skriva klart/revidera hemtentan. Ett avsnitt till av Merlin, sen blir det sängläge fram till kl. 06 imorgon. Suck...
 
Fast det ska bli kul imorgon kväll. Ska köra Bodycombat mer Rosanna. Fett nyfiken på vad det är för pass och om det är kul eller inte; alltid roligt med nya pass att gå på :).
 
YFF.

2013-02-19
18:27:36

Köttfärssås - recept
Gjorde en awesomedary köttfärrsås nyss, som jag slevade i mig sådär efter träningen. Du vet när man är utsvulten och i princip inhalerar maten. Omnomfuckingjävlanom vad gott det var. Därför tänker jag dela med mig av receptet :).

Cirkus 500g köttfärs (nötfärs FTW!)
½ rödlök (eller en hel, ha i  hur mycket du vill, improvisera lite, våga vidga dina vyer)
3 vitlöksklyftor (eller åtta, ifall du känner fört..)
7 soltorkade tomater (så gott)
2 msk cremé f.
1 förp. krossade tomater
Lite ketchup (för det är gott)
Ett par klickar tomatpuré (slotts forevvah in my <3)
Ha i lite chilisås om du tycker det är gott, förslagsvis Heinz
Kryddor! Experimentera och ha lite kul i köket, don't be a wuss ;) Är du helt fantasilös, tycker jag att du ska ha i: paprika krydda, peppar, lite salt, oregano och basilika. Så, det var väl inte så jävla svårt?!
 
Fräs lök, ha i de soltorkade tomaterna, ha i färsen och bryn den, krydda på förfan! Släng på cremé:n och ha sedan i de krossade röda grejorna. Ha i ketchup, tomatpurén och chilisåsen. Smaka av den perfekta såsen och servera med det du tycker är gott. Av någon anledning, är gurka sjukt gott till köttfärs. Så är det och ingen vet varför!
 
Detta var mitt försök till att vara rolig. Har en känsla av att jag inte lyckades så bra, men mitt mål har aldrig varit att bli stand up komiker ändå. Skiter faktiskt lite i om du skrattade, drog på smilbanden eller inte. Fuck it, I'm out!
 
YFF.

2013-02-19
18:12:43

Styrka - arsle och ben
Idag körde jag fem minuter på crossen som uppvärmning (77 kalorier, haha), efter det vart det en jävla massa ben och rumpa och sen avslutade jag med 20 min på crossen, 9 min nedvarvning på bandet och 10 minuter streatching. Today was a good day! Antar att jag inte kommer kunna gå imorgon; totally worth it!
 
Ska på BB imorgon kväll, det ska bli JÄVLIGT intressant. Med tanke på min blivande träningsvärk... Kommer jag ens kunna böja på mig imorgon? Hehe, ska bli kul att se ^_^
 
20 minuter viktminskningsprogrammet, varav 4 minuter är upp- och nedvarvning.
Inte så illa pinkat fan, hehe.
 
YFF.

2013-02-18
19:31:28

Dagens vikt och bild

59.7kg på vågen idag. Det känns bra, men det syns inte. Men tofflorna är på, fuck yea ;)
 
Usch, har haft en sådan otrolig träningsångest. Har svårt att ta mig dit, får ångest när jag inte går ner... Känns inte alls bra just nu. Förra månaden var jag nere på gymmet 24 gånger. Denna månad har jag varit nere sju bara... Men resultat ser jag. Inte fysiskt, men på vågen åtminstone.
 
YFF.

2013-02-18
19:23:19

Styrka - armar, tuttar och axlar
Körde ett kort pass med Rosie idag (fast hon åkte ner långt innan mig :p). Fem stenhårda minuter på crossen (77 kalorier haha!) och sen blev det tuttar, biceps, triceps, axlar... Ja, det är väl det jag kan komma på ^_^. Vi gick hem från gymmet också! Plus poäng förfan ;)
 
YFF.

2013-02-17
19:25:53

Bodybalance
Idag blev det bara BB, ingen kondition. Kände att när vi gjorde sista övningarna, mådde jag alldeles för dåligt. Känner inte heller att jag behöver äta mer idag. Är fortfarande mätt från frullen... Nästan åtta timmar senare. Dafuq? Jag äter jämt! Hallå eller! Var fjärde timme typ. Helst oftare. Hade jag fått välja: mest hela tiden. Äta samtidigt som jag står på crosstrainern kanske? Omnomfuckingnom! ;)
 
Nästa gång det är BB, ska jag köra 20 minuter intensivt på crossen, därefter varva ner en kvart (aktiv nedvarvning ftw) och sen blir det BB en timme. Det känns som ett jävligt bra pass. LOVE IT!
 
Var lite busig idag. Smygvägde mig. 59.5kg! Under 60kg! ÄNTLIGEN! Nu jävlar börjar det hända saker. 4kg lättare. Inte mycket, men det är en bra början :). Det på en månad, ungefär. Inte så illa pinkat :). Nu är det ungefär 8kg kvar! Kommer att nå min idealvikt i år. Helvete vad bra det känns :D!
 
YFF.

2013-02-17
15:14:56

Illamående, igen!
Åt scones imorse, eftersom det är söndag. Ångrar att jag åt så mycket nu bara. Mår fruktansvärt illa just nu och ska ner till gymmet om typ 20 minuter. Så himla jobbigt att känna såhär när man ska träna. Men det är bara att bita ihop och åka till Exclusive för en timmes BB. Tveksamt om jag kör kondition idag, med tanke på måendet. Men jag måste ner idag. Har inte varit nere sedan i onsdags. Hur hemskt är inte det?! Ger mig ordentlig jävla ångest. Har helt enkelt inte haft något sug. Känns lite som att jag börjar tappa det igen. Måste verkligen äta mindre och träna mer. Mår så dåligt och får så mycket ångest när jag gör såhär. Jävla skit!
 
Vi ska åtminstone handla mat idag, det är positivt. Då kan jag köpa lax och kött och grönsaker och massa frukt! Det känns mycket bättre, då kanske jag kan äta ordentligt igen. Mindre fett och sådan skit nu! :/
 
YFF.

2013-02-15
10:53:13

Träningsvärken från helvetet
Det är helt sjukt. Jag har fortfarande träningsvärk! Det är som att... jag vet inte. Varenda jävla muskel gör ont. Och jag fucking LOVE IT! Frågan är om jag pallar crossen, med tanke på hur ont jag har haha. Funderar på att bara köra styrka hemma på min matta, för jag har massa att göra idag. Typ som att tvätta och gå på Patrick Wolf! Wiiee
 
YFF.
 
P.s. Gizmo har både chokladpudding och choklad hemma. Jag åt vindruvor. Hur frikking fukkin awesome är inte jag? Disciplin maddafakkas, disciplin!

2013-02-14
16:06:22

Bodybalance och cross
Igår körde jag bodybalance och det känns verkligen i hela kroppen! Mina ben är möra och mina armar är... ja.. inte helt med haha. Efter BB körde jag 20 minuter stenhårt på crossen. 300 kalorier och ett snitt på 165 steg/minut. Kändes riktigt bra. Men efter det syndade jag! Två öl på Kårkällarn för at fira att jag var klar med tentan. Men tycker att jag förtjänade det :)
 
Idag vet jag inte om det blir något. Gör lite ont i armarna bara att skriva detta, haha :p. Men åker jag hem ska jag nog försöka köra lite magövningar. Om inte, ja då får det la inte bli något.
 
YFF.

2013-02-11
19:20:00

Dagens vikt och bild
Idag körde jag 35 minuter på crossen, 10 minuter nedvarvning på bandet och bröstpress, triceps och sedan "yoga" streatch. Det var sjukt gött att köra armar. Får se hur dom mår imorgon, hehe.
 
61.1kg. Förstår inte vad som händer. Känns som att jag inte gör några framsteg alls. Trots att jag äter mycket bättre än innan och tränar hårt :(
Jag menar, jag bränner en hel del kalorier nästan varje dag. Borde verkligen ligga på minus. Vill ha en köksvåg så jag verkligen vet hur mycket jag stoppar i mig/dag.
 
Har börjat känna mig uppgiven, när det gäller träningen. Känns som att jag står och trampar på samma ställe hela tiden. Vill komma vidare, jag vill se resultat! Och det gör jag inte. Jag ser precis likadan ut nu, som när jag startade bloggen. Okej, det har gått en månad, men jag borde fortfarande ha minskat, vilket jag inte verkar göra.. Vill bara må bra och vara nöjd. Fan vad less jag blir.
 
YFF.

2013-02-10
20:07:05

Pannkakor!
Idag är det söndag. Och söndag betyder pannkakor. Och det var precis vad jag åt till middag idag. Pannkakor, med vaniljsocker eftersom de inte hade den vaniljyoghurten jag ville ha, med glass och hallonsylt. Mm, det är livet det! Tack och lov stekte jag inte pannkakorna själv, eftersom jag SUGER på det, det fick Gizmo göra istället ^_^. På det hela en bra dag. Förutom att jag inte har tränat. Men fan, jag behöver en vilodag; som att jag skulle orka BB med mina ben? Yea right! Känns fortfarande som att någon har bultat på dem med en sådandäringa kötthammare! Ugh.
 
Kanske blir lite träning sen ändå. Oh, who am I kidding? Klart det blir, hehe :)! Man kanske skulle starta en sexblogg också.. Nee, tar för mycket tid med två bloggar, som att jag skulle palla tre? :p
 
Imorgon blir det bild och vikt, ska bli intressant!
 
YFF.

2013-02-09
21:55:00

Fläskfilé
Idag känner jag mig lite som en. Möra lår, slapp mage och helt enkelt lite fläskig. Jag vet att så inte är fallet (fortfarande 60.5 kg), men jag känner mig verkligen tjock idag. Hatar den känslan. Vill mest bara stå på crossen i fyra timmar. Skulle aldrig orka, men det hade varit väldigt trevligt att få göra det. Bränna en sisådär 4000 kalorier, varför inte, liksom, haha.
 
Imorgon blir det Bodybalance kl. 16, ska försöka köra lite på crossen efter. Ganska tveksamt dock, med tanke på att benen = slut efter BB. Aja, får helt enkelt se hur det blir.
 
Önska jag kunde ha haft lite sexig träning ikväll, men jag är alldeles för trött! Och jag har aldrig somnat när jag har tränat sexigt, något jag hade tänkt att aldrig göra heller! ^_^
 
YFF.

2013-02-08
19:43:50

Lax med spenattäcke
Igår åt jag lax med ett täcke av spenat. Det var väldigt gott, så jag delar med mig av det här :)
 
2-4 personer (beroende på hur mycket av allt man gör!)
 
Laxfilé
Spenat (fryst)
Soltorkade tomater
Räkor (valfritt)
Philadelphia vitlök och örter
Salt
Peppar
Citronpeppar
 
Sätt ugnen på 200°C.
 
Lägg upp laxfilén i en ugnssäker form. Försök "bre" på lite Philly vitlök och örter och krydda med citronpeppar.
Koka upp spenaten i lite vatten, hacka de soltorkade tomaterna och ha i dem i spenaten. Ha ockå i de eventuella räkorna, salta och peppra efter smak.
 
Häll sedan spenatbladningen över laxfilén/filéerna och ställ in i ugnen. Ha inne dem i ugnen i ungefär 20-30 minuter.
 
Ät som dem är eller med, exempelvis, potatis till.
 
Måste säga att det var både gott och mättande! Spenat och lax, vem kan säga att det inte är nyttigt? ^_^

2013-02-08
19:36:05

Ugh!
Gick upp okristligt tidigt imorse, pallrade mig till jobbet, jobbade, åt mindre än vanligt (känns så himla dumt att äta mycket, när man sitter på en kontorsstol hela dagen...) och stack till gymmet. Körde 40 minuter idag på crossen, brände ungefär 560 kalorier, eller vad det var. Tänkte köra styrka också, men ögonen gick nästan i kors. Kör det imorgon istället. För nu är det fan dags, känner jag :D.
 
Ställde mig på vågen igår innan jag började träna. 60.5 kg. Idag stod det 60.6kg. Så det börjar verkligen hända saker. About fucking time!
 
Nåväl. Öhmn.. Planen imorgon var att köra CX, men insåg att nej. Nej. Bara.. Nej! Föratteeh, nej. Kör Bodybalance på söndagen ist :)
 
YFF.

2013-02-07
17:27:50

Morgonpass
Var nere imorse innan skolan. Stötte helt random på Emma på gymmet :). Käkade bara en banan innan och drack lite vatten. Kunde inte ta i som jag ville på crossen, men brände rätt bra ändå, på dom 35 minutrarna. Sen fick det bli en lång nedvarvning på bandet, hela 12 minuter, och sen en skön dusch, följt av en frulle bestående av två ägg och lite smoothie :). Sen fick jag himla bråttom till skolan, haha.
 

Drygt 400 kalorier på 35 minuter, helt OK för ett morgonpass :)

Invigde mitt nya linne idag på gymmet. Dry fit, my ass. Kunde fan krama ur det. Men jag gillade det ändå, för det var väldigt bekvämt ^_^
 
YFF.

2013-02-06
21:33:57

Guess who's back
Back again, YFF, tell a friend!
 
Idag körde jag äntligen ett gympass. Mår lite illa nu, men det skiter jag i! Körde 35 minuter på crosstrainern, sen fick det vara nog. Kändes så otroligt bra och jag snittade hela 155 steg/minut! Var ett tag uppe i 170, vilket kändes helt otroligt med tanke på hur längesedan det var sist. Jag menar, jag kunde ta i mer nu, efter jag har varit sjuk, än vad jag kunde innan? Öhmn, plz explain? Haha..
 
I måndags tog jag tyvärr ingen bild, så det får bli från måndags förra veckan och dagens vikt, istället.
 
Förra veckans bild, dagens vikt: 61.5 kg! Framsteg! :D
 
Rätt najs förbränning idag, med tanke på hur kort jag körde! 35 minuter, 500+ kalorier. Därefter lite nedvarvning på crossen (för att benen skulle hänga med, hehe) och därefter 12 minuters nedvarvning på bandet. Vilket var hur jävla gött som helst :)
 
YFF.

2013-02-04
19:22:00

Sexig träning
Lite trött och seg? Orkar inte dra till gymmet? Druckit dagen innan och känner att, nej, inget gym för mig idag? Huvudvärk och irriterad? Känner lite att du kommer ångra att du inte sticker ner till gymmet? Tänker du att du kommer att må dåligt, om du inte tränar? Det är lugnt! Det finns en väldigt, väldigt bra lösning på ditt problem. Det får dig inte bara att bränna kalorier, dessutom mår du väldigt bra av det. Det är grundläggande i människans natur! Sex är väldigt bra för ens välmående!
 
Men hur mycket kan man förbränna, när man ligger då? Well, det beror på vilken ställning, helt enkelt!
Om du som tjej, ligger där som en död fisk, låt oss då säga att det inte är så mycket. Men du bränner fortfarande kalorier på det. Det bästa sättet, för tjejer att bränna kalorier, är att rida. Inte bara sitta på knäna, men jobba upp och ner! Ju mer du rör dig under sexakten, desto mer kommer du att bränna. Så fläng runt lite i olika ställningar! Är sexet dessutom passionerat, bränner det ytterligare. Hångla, kan också bränna många kalorier, efter vad jag har läst, ungefär 200 kalorier/halvtimme.
Dessutom (!!) bränner tjejer extra många kalorier om dom får orgasm under akten. Så sträva efter det.
 
Om jag, som väger 62 kg, skulle ha sex i trettio minuter, ska jag - enligt www.aktivtraning.se - förbränna ungefär 216 kalorier. Det är inte så pjåkigt!
Enligt www.improveme.se, kan en och en halvtimmes "älskog", som de så fint kallar det, kan man bränna 450 kalorier! Det är jävligt bra. Speciellt om det är "riktigt passionerat".
Enligt www.livslustosamliv.se:
Sex ger energi, men tar också energi. Vid ett normallångt samlag, förbränns mellan 350 och 400 kalorier. Bara orgasmen slukar 50 kalorier.
 
Inte nog med att man förbränner kalorier. Sex är på andra sätt bra för hälsan. Man mår bättre, rent psykiskt och fysiskt. Det hjälper mot huvudvärk (ja, om din respektive säger: nej älskling, jag orkar inte idag, jag har jätteont i huvudet, säger du bara: ja men vad bra! jag vet exakt vad som hjälper, hehe), det ökar självförtroendet, immunförsvaret blir bättre och förlänger ens liv! Sex är alltså bra på precis alla sätt och vis! Ja, så länge man skyddar sig och tar hand om varandra; bådas lust, bådas ansvar, som RFSL säger :).
 
Nej, men om man skulle ta och träna lite, hehe ;)
 
YFF.

2013-02-04
18:55:15

Total jävla ångest!
Nej, nu mår jag fan skitdåligt! Inte nog med att jag fortfarande inte kan äta ordentligt (men lite bättre än innan, åtminstone), så har jag massa ångest över att jag inte har tränat. Jag vill gå ner mina förbannade kilon, träna och må bra, för i helvete! Varför alla dessa motgångar hela jävla tiden? Ja, jag är arg och förbannad och hatar allting just nu. Men samtidigt är det ganska bra. Hade en fantastisk helg och förra veckan i skolan var bra! :)
 
YFF.

2013-02-03
12:23:58

Bakis (?)
Blir ingen Bodybalance idag ändå. Drack några öl igår. Okej, en och en halv och ett och ett halvt glas vin.. Men känner att min mage fortfarande har lite problem. Var ute och käkade igår med några polare och det tog ett jäääävla tag innan jag fick ner maten. Och ett rent under att jag kunde behålla den.

Nu ska pojkarna här göra pannkakor! Fuck yea :)

YFF.

2013-02-02
17:25:38

Träningslös vecka!
Mår ganska dåligt just nu. Jag har inte tränat på hela veckan, har varken haft tid eller ork. Har fortfarande inte ätit ordentligt och har haft så mycket plugg. Men imorgon är det iaf bodybalance. Hoppas verkligen jag fått en plats, bara. Annars suger det. Får la kolla tuben och se ifall dom har något man kan följa, annars :).
 
Handlat lite nytt till träningen också. En yogamatta och hörlurar som tål både svett och vatten! Nu slipper jag pajja ett par hörlurar var tredje månad, hehe.
 
Men det viktigaste just nu, är att jag måste börja äta igen. Eller a, måste kunna börja äta igen. Åt tre mackor igår, men alldeles för snabbt och det var alldeles för mycket. Mådde jätteilla efteråt och kunde knappt hålla det nere. Hittills idag, har det bara blivit ett ägg, en sån liten Activia och en kopp citronvatten. Mer än så klarade jag inte. Ska ut och äta ikväll också, vilket innebär att det kommer ta typ fyrahundratusen timmar för mig att få ner det! Får äta någonting väldigt litet, typ en sallad eller så. Lite tråkigt, men vad göra?
 
YFF.