youfatfuck.blogg.se

2013-01-31
19:59:23

Träna ändå!
Imorgon skiter jag fullständigt i hur jävla piss jag mår! Jag ska träna! Därmed BASTA! Humm, låter rätt gött fan, sätta sig i bastun en tio minuter imorgon efter träningen.. Låter faktiskt som en riktigt bra idé! I do like. På lördag hoppas jag på Kårkällarn, dvs. studentpuben. Kör nyktert med bra sällskap! Det är fina grejor det!

Dags att banta bort pojkvänskilona också! När jag och G blev tillsammans, gick jag upp fem kilo + åttiotvå kilo. Nu har jag gått ner alla åttiotvå, på bara fem minuter!, och två andra. Så nu jävlar. Är väl en tiokg kvar nu! Känns rätt gött! Äta ordentligt, träna mer än vad jag äter och bli snygg. Japp, då kör vi la! ^_^

YFF.

2013-01-30
20:04:19

Matlös och orklös
Ja, senaste dygnen har ju inte sett så jävla bra ut... Sedan i måndags morgon, har jag ätit:
Ett glas filmjölk med en tesked socker
En tallrik gröt med banan i
En till tallrik gröt med banan i
Ett glas filmjölk med äppelmos och en kvarts macka med en skiva ost
 
Det är ungefär det jag har klarat av att äta, utan att spy upp det... Ja, det är ju kul. Men imorgon tänker jag träna ändå. Jag vägrar vara såhär mesig. Fuck you magen, jag ska klara detta!
 
YFF.

2013-01-29
09:23:20

Sjukling?
Var inte nere på gymmet i söndags (bakfull) eller igår (illamående) och nu hostar jag och mår fortfarande otroligt illa. Har inte ätit någonting på ungefär 24 timmar nu. Vilket jag tycker är ganska skönt, eftersom jag inte har tränat, men jag behöver samtidigt energin. Och just det, i söndags spydde jag upp allting jag åt, igår morse åt jag ett glad fil, som jag spydde upp lite av innan jag stack till skolan. Måste plugga.. Måste träna.. Måste ha endorfiner. För just nu, mår jag verkligen inte bra. Rent psykiskt då. Ja, och fysiskt, I suppose. Men mest psykiskt. Dels för att det är helt slut mellan mig och G och dels för att jag fick min mens idag. Vill bara krypa ihop till en boll och gråta, varje gång jag tänker på det...
 
Nej, kan inte påstå att detta har så mycket med träning att göra, men det kanske också klargör varför jag inte har skrivit. Tog ett kort igår, men har ingen vikt till kortet. Återkommer när jag har det. Och när jag mår lite bättre.
 
Nu tänker jag lägga mig och lyssna på Narnia igen, för att inte behöva tänka på... Aja.
 
YFF.

2013-01-26
19:12:55

Lite fattigare
Igår åkte jag till Backaplan och tränade, eftersom det ligger precis mitt emot psykologen, så perfekt att träna innan då :). Sen åkte jag hem, gjorde iordning mig och därefter åkte jag till stan. Skulle köpa ett par träningsskor. "Råkade" komma hem med två nya set också. I like! Nu har jag sex set och kan faktiskt träna ofta utan att behöva tvätta varannan sekund ^_^.
 

 
Imorse tränade jag på NW i Alingsås, ja, en av dem då. Det var väldigt stort där. Men jag var inte så förtjust i duscharna.. Sen låg stretching rummet alldeles för dåligt till, tycker jag. Men annars var det rätt najs. Väldigt många crosstrainers och löpband. Tummen upp för det!
 
 
Klarade inte att köra fullt ut idag, tyvärr. Så det blev bara drygt 400 idag, på 35 minuter. Väldigt tråkigt. Måste bli bättre på att träna hårdare och längre; 35 minuter är löjligt lite. Okej om jag kör ett snabbpass på morgonen innan skolan. Men då får jag fan pallra mig ner på eftermiddagen igen. Kom igen liksom, så som jag har ätit på sistone. Nej usch, nu börjar jag typ gråta igen. Åååh, pallar inte!
 
Men idag, och igår, har jag varit otroligt dålig. Dvs. onyttig. Skäms en hel del, faktiskt. Och har ganska mycket ångest över det. Nej, jag har väldigt mycket ångest över det. Spaghetti och köttfärs, chokladpudding, smörgåstårta och vanlig tårta. Och kakor! Nej, fyfan. Mår väldigt illa nu och så himla dåligt över det :(.
 
Skönt att det åtminstone är Bodybalance imorgon, det behöver jag! Blir nog ett kort pass på crossen efter det också. Behöver bli bättre på detta!
 
YFF.

2013-01-25
11:44:44

Endorfin
Den kicken. Den lever jag nästan för. Den känslan. Den energin. Den är fan helt jävla underbar! Blir så pepp och taggad, efter ett hårt pass på gymmet. Hell, efter fredags MRL på Stig Center, känns det som att jag skulle kunna bestiga alla berg i Himalaya. Typ: Everest, bring it on!
 
Men imorse blev det ett kort pass på crossen, därefter en timme hos psykologen. Det känns riktigt bra nu. Börjar hitta mig själv igen och må bättre, med hjälp av träningen. Och för att jag har så mycket att göra, precis mest hela tiden!
 
Så kan man se ut när man vaknar på morgonen!
 
Eller så borstar man håret lite. Mitt hår lever sitt eget lilla liv! Men se där ja! Där är tofflorna igen ;). Hehe
 
Imorgon ska jag testa på att träna i Alingsås. Det ska bli kul och se hur det ser ut där! Har ju faktiskt bara tränat på olika Sportlife/NW här i stan.
 
Har för övrigt börjat lyssna på Narnia på gymmet. Det är otroligt mysigt att lyssna på. Höll ju på med The Pendragon Adventure. Men tyvärr är andra boken helkonstig! Står att varje kapitel är fem minuter, vilket de verkligen inte är och när jag försöker spola, byter den till nästa kapitel. Måste hitta en annan version. För jag vill ju verkligen lyssna klart, den är ju skitrolig :).
 
Ja, vad mer? Köpte mig Fit'n clean idag på NW på Backaplan. 99:- kostade den och ska räcka till massa tvättar, eftersom den är så dryg. Räcker med att man använder den ungefär var tredje tvätt. Den fungerar också jättebra om man ska tvätta sina träningskor! Det brukar tydligen instruktörerna göra. Ska också använda den på mina vanliga kläder, framförallt dem som jag använder ofta. Har märkt att även dem börjar lukta min deo, trots att de är nytvättade...
 
 
Efter jag har gjort iordning mig, ska jag åka in till stan och köpa nya skor! Det är verkligen på tiden. För det första har jag haft dem i ungefär sju år (!) och för det andra. Ja, alltså... Lukten är väl inte så himla trevlig, haha. Men efter jag har köpt nya, ska jag tvätta de gamla :)
 
YFF!

2013-01-24
14:59:55

Bodybalance

2013-01-23
12:16:01

Kvällsträning
Idag blir det Bodybalance och, förhoppningsvis, crosstrainern! Känner mig dålig som inte tränade igår. Känns inte allt bra :/. Men fan, jag är rätt duktig ändå. Måste bara lära mig balansen. Skola - träning - jobb - umgänge. Det är svårt, men det ska gå :). Så imorgon blir det träning innan föreläsningen, sen ska jag träna MRL på kvällen. Det blir bra! På fredag har jag ingenting, så det blir träning, psykopat och sedan... Ja, kanske luncha med Emelie i PLB? Dunno, får se.
 
Nej, nu får jag äta upp min lunch - indisk gryta (omnomnom) med broccoli (omnomfuckingnom). Såatteeh, ja, det var allt jag hade för nu. Återkommer efter träningen :)
 
YFF.

2013-01-22
14:54:03

"Ofrivillig" vilodag/Zumba pt. 2
Orkade verkligen inte göra två inlägg till, så det får räcka med ett!
 
Igår var jag och Emma på Zumba igen. Denna gång på Odinsplatsen. Det var ett ganska litet gym.Och jag blev inte särskilt förtjust i det. Crosstrainerna var av den nyare varianten. Som jag hatar; där kan man inte köra viktminskingsprogrammet, som jag alltid kör :(. Men dom hade åtminstone de gamla banden. Inte för att jag ville springa, men ändå!
 
Zumban, däremot, var riktigt rolig! Det var liksom mer dans och mer.. Jag vet inte. Askul? Jag och Emma skrattade mest hela tiden, särskilt när man skulle gå runt och shejka rumpan hehe. Det var sjukt kul ^_^
 
Och idag. Ja.. Jag kommer nog inte att hinna träna idag. Kom hem från skolan, käkade lunch (helvete vad hungrig jag var!) och jag har väldigt mycket att läsa tills imorgon. Känns som att jag verkligen måste lära mig att hitta balansen mellan att studera, jobba och träna. Jag kommer att komma in i det, men det kommer att ta lite tid. Just nu är allting så nytt och så mycket! Idag kommer jag åtminstone att prioritera skolan; för plugget är verkligen någonting jag vill avsluta och vara grym på. Det är så intressant och roligt. Därför kommer nog träningen att komma lite i skymundan. Nej. Nu ljuger jag nog haha. Ska ju faktiskt ner två gånger imorgon! Morgonpass (35 min cross + nedvarvning) och Bodybalance på kvällen, hehe. Och träning innan/efter jobbet på torsdag. Och innan psykologen på fredag. Och på lördag, innan dopet. Och på söndag i samband med Bodybalance. Hehe. Men just idag, så får jag nog skippa det. Om jag inte drar ner typ åtta ikväll, men det är jag inte så jävla sugen på...
 
On that depressing note, bjuder jag på en bild från efter Zumban igår. Guuu, vad vi larvar oss :)
Zumba pose!
YFF.

2013-01-22
14:44:59

Gymetikett och annat kul
Lite etikett angående gymmet:
 
  • Lämna maskinen så som du själv vill hitta den; torka av den med de pappersservetterna och sprayen de har. Det är inte särskilt trevligt att sätta sig på en träningscykel full med rövsvett, eller ställa sig på ett band och använda knapparna när den föregående personens svett, rinner ner. Yuck!
  • Om dina kläder verkligen luktar illa, använd dem inte! Träna inte i dem! Du har nu två alternativ. Antingen så tvättar du dem ordentligt (går lukten fortfarande inte bort, finns det ett tvättmedel, speciellt utvecklat för just detta, som tar bort all dålig lukt, hittar du inte den, ska tydligen Vanish Oxygel fungera lika bra!) eller så köper du nya! Det är inte svårare än så. Jag vill inte stå på crosstrainern, ta i som fan (och dessutom behöva stå där i nästan en timme) och knappt kunna andas, utan att känna att jag vill SPY. Fuck sake!
  • Du behöver inte stå och fläka upp fättan (som, för övrigt, är det vidrigaste uttrycket som finns), bara för att du ska/har duschat. Det blir liksom svårt att titta bort, när du står bredvid mig. Naken. Och skrevar. I mitt ansikte.
  • Om du inte ska använda maskinen, alltså att du mest sitter där i tio minuter, efter att ha gjort fem reps, lämna över den då. Du är i vägen. Alla väntar inte tio minuter mellan varje rep. Jag menar, kom igen! Flexa kan du göra på din egen fritid, när den inte är i vägen för min.
  • Flexning över huvud taget. Du är töntig. Gå hem!
  • Folk som står och glor på folk som har gruppass. Sluta glo. Antingen går du iväg och tränar det du kom till gymmet för att träna, eller så är du med! Det är inte bara irriterande utan också otroligt distraherande, att ha massa människor som glor på en. Det är svårt nog att hänga med i koreografin, särskilt om det är ett pass man aldrig gått på förut.
  • Stå inte ivägen. Är det en relativt smal korridor, stå inte tre personer mitt i den. Flytta på dig.
  • Folk som går in med skorna, trots att de inte ska. Det blir sand och grus överallt, vilket skitar ner andras strumpor och fuckar upp träningsskorna. Lägg av!
Ja, det var allt jag kunde komma på just nu. Återkommer säkerligen med lite mer någon dag ^_^
 
YFF.

2013-01-21
13:28:38

Måndag: Bild och vikt
Blev faktiskt riktigt glad, och otroligt förvånad!, när jag ställde mig på vågen imorse på gymmet. För helt plötsligt, visade den mycket mindre än vad den gjorde igår! Men jag tänker verkligen inte klaga :D. Synd att inte tofflorna kom med på bilden :(
 
 
Vikt: 62.3 kg.
 
YFF.

2013-01-20
18:05:00

Schema
Träningschema v. 4
 
Måndag:
07:00-08.00 Crosstrainer
19.50-20.35 Zumba
 
Tisdag:
07.00-08.00 Crosstrainer
16:30-17:30 Crosstrainer
 
Onsdag:
07.00-08.00 Crosstrainer
18:20-19.20 Bodybalance
 
Torsdag:
07.00-08.00 Crosstrainer
19.00-20.00 MRL
 
Fredag:
08.30-09.30 Crosstrainer
17.00-18.00 Crosstrainer alt. MRL
 
Lördag:
07.30-08-30 Crosstrainer
18.00-19.00 Crosstrainer
 
Söndag:
07.30-08.30 Crosstrainer
16.15-17.15 Bodybalance
 
Tiderna kan komma att ändras, allt eftersom jag förstår mitt förbannade schema. Ex: 07.00-08.00 kan ändras till 06.00-07.00, om jag börjar kl. 08.00 osv. Och nu hoppas jag verkligen att jag klarar av att hålla detta schema. För jag vill verkligen klara min målvikt. Jag vill må bra. Jag vill kunna kolla mig i spegeln, utan att må dåligt över det jag ser, utan att hata mig själv, utan att vilja krossa spegeln med ett knytnäveslag. Det är vad jag vill.
 
YFF.

2013-01-20
17:56:59

Ångest osv.
Varit väldigt dålig på att uppdatera. Men jag lovar, jag har en bra ursäkt: nytt plugg, jobb, träning, nollning och myskväll med middag och bio. Så ja, jag har helt enkelt inte haft tid att vara inne. Enda gången jag är hemma, är när jag ska sova. Så känns det i alla fall...
 
Men nu till träning osv.
 
Tränat varje dag sedan i onsdags och det är bra. Fast igår slarvade jag rejält med maten och det har gett mig en ordentlig ångest. Mår väldigt dåligt över det. Åt: frukost, en kycklingrulle på jobbet, massa skaldjurspaj, mängder med popcorn och ungefär en tredjedel påse med nappar. All den maten, på en dag! Började nästan gråta på gymmet, när jag ställde mig på vågen. 63.6. Min startvikt. Hur kunde jag låta det hända? Börjar nästan gråta bara jag skriver om det nu. Mår verkligen skitdåligt. Vill bara lägga mig i sängen och bryta ihop. Det har varit så jävla mycket denna veckan; omställning och jobb och plugg och nya människor och... Känner att jag behöver vila. Ordentligt. Kanske till och med i två dagar. Men om jag skulle göra det, skulle jag antingen tappa allting jag har jobbat för, eller må ännu sämre. Antagligen både och. Fan...
 
Nej, nu får det vara nog för idag. Ska äta något litet nu efter mitt pass på gymmet. Men bara något litet. Kanske ett stekt ägg, sen får det räcka. För jag vill inte äta. Jag önskar att jag inte behövde äta. Eller.. Jag älskar mat, men önskar att det hade räckt med mindre portioner. Åtminstone bara ett ägg och inte två. En pannkaka och inte sex. En clementin och inte tre. En morot och inte två. Inga chips eller popcorn. Ingen potatis eller pasta. Inget bröd. Inget onyttigt. Bara grönsaker och lite fisk. Ja, det vore något.
 
YFF. På riktigt, YFF.

2013-01-17
17:11:51

En nykter nollning?
Tusan vad glad jag blev när vi slutade kl. 12 istället för kl. 16! Helt fantastiskt. Så jag åkte hem, slängde i mig en äggmacka och ett glas fil, stack ner till gymmet och körde stenhårt på crossen. Faaan vad gött det var! Istället för mina förra 130 steg/minut, var jag uppe i 140/150 :D! Helt underbart verkligen. Och efteråt; endorfiner föralltid i mitt hjärta. Den känslan är så skön. Även om benen mina var, ja, låt oss säga att dom kändes som hackad fläskfilé, kändes det bra i hela kroppen. Jag kände mig genuint glad! Vilket inte händer så ofta..
 
145 steg/minut. Love it :)
606 kalorier! Här var jag på nedvarvningsbiten.
 
Efter en kort nedvarvning på crossen, körde jag 10 minuter nedvarvning på bandet. Är det något jag hatar, är det att eftersvettas. Gross! Fast ja, jag ska väl inte säga något. Hade säkerligen kunnat krama ur svettduken och mitt linne. Det var helt sjukt. Bara rann, men fan vad gött det var ändå, hehe ;).
 
YFF.

2013-01-17
09:04:41

Styrka
Hann inte skriva igår när jag kom hem, blev rätt sent på gymmet. Men fan vad göddigt det var! Körde lite styrka, bara för att se hur mycket jag har tappat. Blev ledsen när jag såg resultatet. Har tappat 30kg i benpress och ganska mycket i armstyrka.
 
Fast det var väldigt roligt. Har ökat till 45 på crosstrainern, exkl. fem minuters nedvarvning. Har ökat steg/minut också. Medel var väl ungefär 130 steg/minut, bra ökning från 110-120! Ganskta stolt faktiskt.
 
Idag blir det nollning efter skolan, men först måste jag faktiskt träna! Trots lite träningsvärk och trötthet. Kom aldrig ner imorse, var så äckligt trött igår och slut i hela kroppen.
 
Bjuder på lite bilder från igår :)
 
 
Död Sofia kör benpress ^_^
 
YFF.

2013-01-16
09:12:54

Första dagen
Första dagen i skolan idag. Och det blir en lång dag! Först skola, sedan ska jag försöka få en klipptid innan jag ska till gymmet. Det blir dubbelt idag. Först crosstrainern i 45 minuter, sen ska jag slänga i mig en halv matmuffins och därefter blir det Bodybalance. Det var riktigt längesedan! Lär ju vara otroligt osmidig nu, vilket är synd för jag började bli rätt vig när jag slutade med det. Nåväl, det ska bli kul att börja igen! :)
 
Nej shit, nu går ju fan bussen snart. Helvete vad snabbt tiden gick nu på morgonen, hehe.
Skriver mer när jag kommit hem från min långa dag.
 
YFF.

2013-01-15
11:59:43

Ofrivillig vilodag
Idag ska jag och mina kursare mötas upp vid Brunnsparken, för att sedan gå och fika. Tycker det är så otroligt bra uppstyrt. Men tyvärr, till min nackdel, är det redan kl. 18 och jag slutar jobba 16.45 = hinner hem, byta om, åka till stan. Hade jag slutat klockan 16 hade det varit helt perfekt! Men icke. Så tyvärr blir det ingen träning för mig idag. Men imorgon ska jag köra extra hårt istället. Crosstrainern 45 minuter! Får äntligen öka från 40.
 
Lär väl behöva fixa en ny ljudbok; har nästan lyssnat klart på min. Tur att det finns typ åtta böcker i den serien! The Pendragon Adventure. En fantasybok riktad till ungdomar. Men den är så kul så det är helt lugnt!
Måste tipsa om att ljudböcker är helt underbart att träna till. 45 minuter på crosstrainern känns snarare som 20. Och man har någonting annat att fokusera på, än att glo på hur många minuter det är kvar. Visst, det känns konstigt till en början, men när man kommer in i boken, ja, det är underbart! Längtar tills nästa bok i A Song of Ice and Fire av George RR Martin kommer ut. Då satan vad jag kommer träna! Då är jag säkert uppe i en timme, och den timmen kommer väl kännas som en kvart, hehe.
 
Nej, har redan lite ångest över att jag inte ska träna idag. Det är inte särskilt bra, men jag är så rädd att jag kommer att tappa det igen. En vilodag leder gärna till två, sen tre, sen fyra och vips är man tillbaka på soffan och får börja om från noll. Vill verkligen inte att det händer igen. Det, om något, oroar mig verkligen.
 
YFF.

2013-01-15
07:52:18

Taktkänsla som ett kylskåp!
Zumban var riktigt rolig! Det hoppas jag att vi kan fortsätta gå på varje vecka. Kul med nya pass man tycker om. Fast det gick inte så bra idag. Kände mig helt lost, och mest bara lika smidig som ett kylskåp! Vart tog taktkänslan vägen? Har ju alltid kunnat dansa, fram till på sistone. Nåväl, det kommer väl.
 
Bästa är att vi nu har ett till pass att gå på! Och jag tror att när man väl kommer in i det, kommer man svettas som en gris. Love it! :)
 
Återigen larvade jag och Emma oss lite i omklädningsrummet innan det var dags för Zumba :)
 
 
 
 
YFF.

2013-01-14
20:39:59

Dagens vikt och bild
Usch, det var inte med glädje jag tog denna bild. Och vikten gjorde mig inte alls glad. Men det är ju så i början. Har ätit så mycket senaste veckan, är konstant hungrig och illamående, vilket är så otroligt irriterande. Men ska försöka dra ner ännu mer på maten nu och bara äta grönsaker och protein!
 
 
Vikt: 63.2
 
Men försökte mig åtminstone på ett leende. Gick väl sådär... Har hört att jag ser så arg ut på kort. Men jag försöker verkligen! Ser bara så fånig ut när jag ler, haha. Och jo, tofflorna är fett sexiga! Ska nog börja ha dom på krogen, helvete vad ragg jag kommer få ;)
 
YFF.

2013-01-14
17:37:47

Frulle!
Jag älskar verkligen att äta frukost. Hade jag fått som jag ville, hade jag ätit frukost typ mest hela tiden! Ibland tror jag att jag är en hobbit. Breakfast, second breakfast... Det är så himla gott! Därför äter jag alltid en nyttig och stadig frukost (med undantag från söndagar). Dom som känner mig, vet att jag inte klarar mig utan frukost; det är sällan jag ens svarar på samtal (!) utan att få ha ätit min frukost innan. Likaså pratar jag aldrig i telefon när jag äter. Har försökt, men jag koncentrerar mig så mycket på maten, att jag helt tappar all koncentration på samtalet.
 
 
Nej, frukost är viktigt, dagens viktigaste mål, dessutom. Därför bör man alltid äta en bra och stadig frukost, oavsett vad man ska göra. Och särskilt om man ska studera eller jobba. Personligen förstår jag inte hur folk kan funktionera innan frukost! Min engagemangsnivå ligger på ungefär minus fem, innan frukost. Nej tack, stör mig inte innan frukost, för då är jag en vresig PMS kärring!
 
YFF.

2013-01-14
14:46:25

Chicken Penne
Igår åt jag chicken penne och nu lägger jag upp receptet här, för dom som vill testa :)
 
Ingredienser:
Kycklingfilé (antal efter hur många man är som ska äta, brukar räkna med en filé/person)
Spenatblad (färska, brukar köpa en påse och ha i typ hälften)
Soltorkade tomater (i valfri mängd, igår hade jag i ungefär sju stycken)
Ett par klickar Philadephia ost Vitlök och Örter
eller
Vitlök
Salt och peppar efter smak
En skvätt matlagningsgrädde (beror också på hur många man är som ska äta)
 
Tillagning:
Hacka kycklingfilén i små bitar, pressa eller hacka den eventuella vitlöken och stek detta tills kycklingen fått lite färg. Hacka dom soltorkade tomaterna och ha i dom. Lägg sedan i spenaten (men ta lite i taget, det tar ett tag innan dom krymper). När spenaten krympt, ha i den eventuella Philadephia osten och matlagningsgrädden.
 
Servera med pasta eller kokt broccoli.
 
Tips! Låt det koka utan lock på låg värme, då dunstar vattnet och såsen blir tjockare och lite krämigare.
 
YFF.

2013-01-14
09:06:51

Zumba
Hann inte ta någon bild imorse, så det får bli när jag kommer hem istället. Vet inte heller när jag kommer hinna blogga igen. Förhoppningsvis efter jobbet innan träningen. Men det känns osäkert. Ska hjälpa mamma skriva sitt CV och sen måste jag sticka till Zumban.
Japp, du läste rätt! Jag ska på Zumba. Det jag har vägrat sedan jag började träna i september 2011. Men tänkte att, fuck it, det kan vara kul att åtminstone testa det en gång. Är det kul, kan man ju fortsätta med det. Alltid kul att gå på fler pass! Har bara MRL, CX Works och bodybalance som jag går på. Men vill hitta fler, som omväxling från crosstrainern.
 
Hur som haver. Har bestämt att jag ska göra bloggen tillgänglig för alla. Lite nervös, men ja, ju fler som läser, desto mer motivation att träna!
 
Men igår var jag naugthy. Bakade muffins (morotsmuffins med äpple och kanel, kan lägga upp receptet lite senare) och åt lite popcorn med Pellan. Fast det var väldigt mysig. Kollade på Hotel Transylvania (rolig rulle!) och låg och slappade på soffan. Men det förtjänade jag faktiskt, trots min ofrivilliga vilodag i fredags.
 
Nej, nu kanske man ska fortsätta jobba. Inte för att jag har något att göra för tillfället, men jag kan ju se lite upptagen ut, hehe.
 
YFF.

2013-01-13
15:59:56

Matmuffins
Som jag skrev i förra inlägget, skulle jag lägga upp matmuffins receptet idag eller imorgon. Och här kommer det :)
 
Matmuffins
6-12 st
225°C/200°C
~30-40 minuter
 
Ingredienser:
1 ½ dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl (har man ej det, går det bra med vetemjöl!)
1 ½ dl havregryn
3 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 ägg
3 dl filmjölk
½ dl olja
 
Fyllning:
Soltorkade tomater
Riven ost (gärna stark ost, exempelvis brännvinsost)
½ gullök eller rödlök
Man kan även ha i lite vad man vill!
 
Sätt ugnen på 225°C (skulle rekommendera 200°C för varmluftsugnar).
Blanda de torra ingredienserna i en egen bunke. Vispa ihop äggen, filmjölken och oljan i en annan bunke. Tillsätt de torra ingredienserna under omrörning. Blanda i fyllningen och fördela smeten jämt i formerna.
 
Senast, bestod min fyllning av:
Tärnad bacon
Tärnad salami
Rödlök
Brännvinsost, lagrad i ca massa månader
Soltorkade tomater
 
Nästa gång, dvs. imorgon kväll tänkte jag, blir det en fyllning bestående av:
Soltorkade tomater
Spenat
Gullök
Cheddarost
Kyckling (i små, små bitar, som jag försteker med lite basilika och vitlök, hade jag tänkt)
 
Lägger upp bild på dom imorgon när dom är klara. Mums!
 
Till middag, blir det idag Penne Kyckling, som jag, Jessica och Celina åt för jämnan när jag var och hälsade på i Arlington, VA. Fast ja, det smakar verkligen inte som den i USA. Men den är fortfarande god :)!
Det receptet får komma upp imorgon, för sist improviserade jag lite, tänkte faktiskt skriva ner det denna gång. Kommer inte äta pasta till, det får mamma göra. Själv blir det nog broccoli till. Mums!
 
På återseende.
 
P.s Har en till blogg, om ni vill följa den. Där skriver jag inte om träning, snarare om mina tankar och känslor. Mina inre tankar. Mina motgångar och framgångar, mina innersta tankar. Mina känslor kring mitt liv, hur jag mår och ifall jag blir bättre eller sämre. Ifall mina mediciner fungerar och ifall min samtalsterapi hjälper mig. Hur det går med skolan och ifall jag känner mig motiverad. Ja, det mesta, helt enkelt. Men denna blogg, denna är till för träning och allt som tillhör! Den kallar jag för: Idiotens Skriverier. För det är EXAKT vad det är.
 
 

2013-01-13
11:26:20

Crosstrainern
Var nere imorse med Emma, det var sjukt gött att få svettas lite. Eller okej. Lite är en underdrift. Med tanke på att jag svettades så mycket att min svettduk (den handduken jag använder för att torka bort svetten som rinner i pannan haha) var väldigt blöt hehe. Rätt snuskigt, men sjukt värt ^_^
 
Sen larvade vi oss lite innan vi satte igång, så jag bjuder på några bilder!
 
Viktminskning 40 minuter, detta är precis i början!

Idag blev det fyrtio minuter på crosstrainern och tio minuter nedvarvning på bandet. Kändes väldigt skönt efteråt. Men under tiden, herrejävlajesus, mina ben! Ugh, får se hur mycket jag pallar crossen. Men å andra sidan är det min favorit. Så jag måste :).
 
Till pre-frukost blev det en liten skål med müsli. Till second breakfast (omnomnom!), skulle jag egentligen ätit pannkakor. Hade sett fram emot det hela veckan! Tyvärr, på ren rutin, började jag göra min vanliga frukost. Så mitt i allting, när äggen redan är i stekpannan, kommer jag på att jag skulle äta pannkakor haha. Men det var väldigt gott med min vanliga frukost också.
 
Varje morgon, i princip, äter jag två ägg (kokt, stekt, äggröra), frukt (äpple, banan, smoothie, clementiner eller så) och dricker en mugg hett citronvatten. Min favoritfrukost. Men på söndagar brukar jag lyxa till det lite. Exempelvis pannkakor, nybakta scones eller så.
 
Tänkte dela med mig av pannkaksreceptet. Det är Gustavs, men jag tror inte han tar illa upp!
 
En del vaniljyoghurt
En del vatten
En del vetemjölk
En del ägg
 
Exempel (för två personer)
2 dl vaniljyogurt
2 dl vatten
2 dl vetemjöl
2 st ägg

Väldigt simpelt, otroligt gott! Njut gärna av dom med äppelmos, drottningsylt eller lite ost. Ska testa att göra det med grahamsmjöl en dag, för att det ska bli lite nyttigare. Men jag får se.
 
Imorgon eller senare, tänkte jag lägga upp receptet för matmuffins; ett underbart mellanmål som är mättande och perfekt mot slutet av arbetsdagen. Då orkar man med ett träningspass efter jobbet och kommer hem lagom till middag. Visst, det blir en lite senare middag, men det är väldigt belönande efter ett hårt pass.
 
Tills nästa gång :)

2013-01-12
20:22:50

YouFatFuck!
Exakt så känner jag, varje gång jag ser mig i spegeln nu för tiden. Det som hade gått så förbannat jävla bra! Hade gått ner tretton kilo och var så nära min målvikt. Hade bara fem kilo kvar. Sen skaffade man pojkvän, sen blev man sjuk, sen fortsatte man äta precis lika mycket som när man tränade som hårdast. Och vips! hade jag gått upp sju kilo. Hur fan lät jag det hända, kan man fråga sig. Ja du, det är så lätt att tappa allt, när man är borta i drygt två månader!
 
Men nu är jag tillbaka, och tillbaka som aldrig förr. Jag vill aldrig mer tappa det. Nu är det träningen som gäller. Det kommer att bli jobbigt när skolan börjar nästa vecka och när jag kommer jobba extra. Men det kommer att gå! För vill man, ja då fan kan man.
 
I måndags tog jag min första bild. Är inte alls stolt över vad vågen visade och vad min kamera visade mig. Men det är ett första steg. Känns lite jobbigt att jag kommer att gå upp i vikt nu i början, vill helst bara tappa det jag gått upp, men det kommer att bli okej. Så, här kommer första bilden. Lite props får jag allt för som snygga tofflorna, eller ;).
 

Sedan i fredags förra veckan, har jag tränat varje dag, med undantag från igår. Har kört crosstrainern mest och MRL (ett konditionspass med fokus på mage, rumpa och lår) en gång. Ska fortsätta med crosstrainern ett tag framöver nu. Sedan ska jag gå på styrkan. Det ser jag fram emot :)
 
På återseende
 
YFF.