youfatfuck.blogg.se

2013-03-30
10:35:29

Starke Adolf
Känner mig lite som starke Adolf idag. Fast jag har träningsvärk. Igår var det helt galet. Jag och Emma stack ner ganska tidigt. Körde sjukt mycket armar, axlar, bröst och rygg igår. Och en del mage, för att chilla lite på armfronten. Har en redig träningsvärk idag. Helvete vad GÖTT DET ÄR!! Idag vaknade jag kvart över fem, smsade Emma och frågade när hon skulle ner. Drog ner 06.35 och stod på crosstrainern kl 7. Men körde bara fem minuter, sen var det dags igen. Idag blev det ben och rumpa. Var helt slut efter benpressen. Men så tog jag också 108kg idag OCH höll i botten (90 grader fan!) ganska länge. Får väl se ifall jag kan gå imorgon. Hade velat köra kondition, men ja.. Mina ben kanske säger annat? Haha
 

Två trötta tjejer efter ett hårt pass!

Min nya kärlek, dat maskin <3!

Kort vila innan sidoplankan.

<3!

137 kalorier på 10 minuter, helt OK!

Exakt så kände jag mig igår haha
108 kilogram i benpress. Damn guurl!
 
YFF.

2013-03-28
19:23:48

Senaste dagarna
I tisdags var jag nere på gymmet direkt efter praktiken. Åkte hem, bytte om och stack igen. Igår blev det BB, så himla skönt. Fast det är en ny koreografi nu, så det kommer väl ta ett tag innan man kommer in i det. Och idag var jag nere innan min läkartid och körde crossen i 35 minuter. Det kändes riktigt skönt! Imorgon ska jag nog ner med Emma och på lördag vet jag inte. Vill ner innan släkten kommer hit, så jag satsar på det. På söndag kanske det blir BB, men är det inställt tar jag nog en sväng ner efter praktiken på måndag istället.
 
 
Skillnaden blir så sjukt tydlig, beroende på vilken tid på dygnet
man drar ner! I tisdags blev det 495 på 35 minuter (kass bild
jag vet, vette tusan vad som hände med skiten :S).
Jämfört med idag, då det blev 454 kalorier på 35 minuter.
Fast när jag tänker på det, är det la energin :p
 
YFF.

2013-03-25
13:37:00

Måndag: Bild och vikt
Blir nog ingen träning idag, är verkligen helt slut hela jag. Orolig sömn inatt och så otroligt mycket information idag i skolan. Njaee, för trött!
 

Fredagens vikt var 58.0kg, så låtsas att den är det idag också,
har ju tyvärr ingen våg hemma :(
 
YFF.
 
P.s. VÅFFELDAGEN IDAG!!!!!!!!!!!11!11!11oneone!!elva

2013-03-23
15:17:06

Energi minus fem, aptit plus sjuttiofem
Åh herre. Imorse på gymmet var inte att leka med! Efter 10 minuter på crossen fick jag lov att ge upp. Jag klarade helt enkelt inte mer. Eller var det en kvart? Det var HEMSKT! Så jag fick lov att köra bandet en halvtimme, men så fick jag skoskav. Bra dag? Njaee? Sen har jag ätit hur mycket som helst redan haha. Känns som att jag vill trycka i mig hela kylskåpet, en get, en struts, lite hare och grillad kanin. Ja, ungefär så känns det! Så nu sitter jag och äter en äggmack! Fem ägg idag, hittills, får väl se vad det blir till middag, hehe.
 

Aja, tolv minuter, sen gav jag fan upp!

En halvtimme, totalt 200 kalorier. Körde lite uppvärmning
sen gick jag snabbt i uppförsbacke och sen varvade jag ner
tio minuter efter jag var klar. Så 40 minuter totalt. Vet inte
riktigt hur mycket jag "brände" på nedvarvningen, men typ 40 kanske? haha
Bättre än inget idag! :)

Och den siffran gjorde mig glad fan! Det betyder att jag har gått
ner sex kilo på två månader och elva dagar! Woopwoop! :)
 
YFF.

2013-03-22
21:31:00

En fredagskväll på Exclusive
Ligger i sängen nu. Helt förstörd, mår illa och min mage mår kaos. Tar för givet att det är allt socker och skit jag stoppat i mig under dagen. Min kropp är verkligen inte van vid den mängden fett och socker. Usch, skulle aldrig ha ätit så mycket!!! Känner mig mest äcklig nu och har ångest över att jag har ätit så mycket. Men kom åtminstone ner till gymmet idag, även om det var lite senare än vad jag hade velat.
 
621 kalorier på 45 minter är inte så jävla dåligt ändå!
Hade hoppats på mer, men det var inte direkt energirik mat
jag fick i mig idag. Det var bara skit och socker och snabba
(förbannat jävla snabba) kolhydrater... Men aja, bättre än inget :)
Vågen visade 59.1 också, så det kändes ganska okej. Måste klara
det innan 6 juni. Stress! :(
 
YFF.

2013-03-21
20:25:00

Crosstrainer och ljudböcker
Igår stod jag på crossen igen, efter en riktig jävla pissdag. Fy i helvete. Men det var riktigt skönt att ta ut det på crossen och lyssna på min bok. Helvete vad bra den är! Fast den är slut nu, så måste lägga in en ny, haha. Ville köra mer, men jag var fortfarande så upprörd och ledsen att jag inte klarade mer. Kände att jag bara behövde springa från gymmet och komma hem. Har inte direkt hjälpt att jag har ätit både chips och godis idag. Men till mitt försvar har jag tentapluggat idag. Okej tenta"pluggat". Men tentahandlat har jag gjort! Har laddat upp så att jag klarar mig hela dagen imorgon :). Ska nog pausa (om jag känner att jag hinner) för MRL imorgon kväll också. Vill verkligen komma iväg på det. Mår alltid bättre efter ett MRL pass, utan undantag.
 
Vill bara få min mens också, be done with it. Sväller alltid som en ballong, sugen på sötsaker precis hela tiden och mår alltid skit. Du kan säga "åh, din vita sko är lite smutsig" och jag bryter ihop och börjar lipa. PMS for the win, right?....
 

Gick ganska bra igår fan, brände rätt ordentligt. Måste klara en timme ^_^
Skulle stretcha rumpan, drog tag i knät men släppte lika
jävla snabbt igen. Hade glömt att jag hade gjort den här
lilla raringen. Helvete vad ont det gjorde när den drogs mot
benet :(. Men, ingen skada skedd (vad jag kan se). Lika snygg
som alltid (ja, alltså, sedan i tisdags, höhö).
 
Hade velat köra BB nu i veckan, men eftersom ovanstående gullunge finns nu, kan jag inte det. Så som man böjer handlederna och drar i sig, fungerar det inte riktigt. Vill varken sträcka ut den eller skrapa den mot någonting igen. Inte förrän den har läkt. Lite mer åtminstone. Så jag ska vänta nu till antingen nästa eller nästnästa. Förhoppningsvis på söndag nästa vecka :). Saknar BB <3
 
För er som inte vet, är BB abslut inte Big Brother eller annan skit. Det står för Bodybalance och inget annat ^_~
 
YFF.

2013-03-18
20:03:29

Måndag: Bild och vikt
35 minuter på crossen och en lång stretch. Det blev dagens pass.
 
 
Hade varit trevligare om jag hade kommit såhär
långt med magen, men...

Det har jag ju tyvärr inte, står fortfarande här och trampar
59.1kg visade vågen idag.

2.85 kilometer på 35 minuter. Känner mig sämre och
sämre för varje gång jag står på crossen. Fuck sake!


35 minuter, 445 kalorier. Bättre kan jag. Vad är det för fel
på mig och varför fortsätter det såhär? Borde jag inte orka mer,
fler steg/minut, förbränna fler kalorier, ju mer jag tränar? :(
YFF.

2013-03-18
19:57:46

Träningsåndest och förfall
Idag blev det 35 minuter på crossen. Tänkte köra armar också, men var så otroligt trött, så jag skippade det. Osäker på om det blir något pass imorgon, men hoppas på att jag ska orka ta mig ner. På onsdag får det bli ett tidigt, sen blir det plugg, sen skola. Börjar såpass sent, så det är rätt göddigt ^_^. Däremot blir det nog ingen BB denna vecka, för imorgon ska jag tatuera handleden. Kan inte böja handen bakåt då, vilket man ju gör ganska mycket på BB. Vill inte sträcka ut tatueringen. Så det får bli kondition hela denna vecka och lugnt på BB nästa :).
 
Levde i total dekadens i helgen. Vin, öl, lasagne (fast den räknas nog inte), chips, popcorn, bullar osv. Usch! Varje gång tänker jag: detta blir sista veckan med allt onyttigt, nästa vecka KÖR JAG! Sen äter jag något sådant, får ångest över att jag har ätit det och äter mer, för att döva den första ångesten etc. Det är som med alkohol... Man dricker för att glömma, vaknar med ångest och fortsätter. Hatar att jag är en tröstätare!!
 
YFF.

2013-03-14
19:16:05

Rehab? Naah, just chillin'
Jag kan sitta upp! I flera timmar! Utan att dö! Utan fosterställning! I fucking rule!
 
Nej, men skämt å sidan. (För det är ju sidan av ryggen jag har ont i, hahaha...) Jag tror att jag kan klara att träna på söndag. Helst imorgon, men jag vågar fan inte det. Tänk så blir det värre! Framöver får det nog främst bli kondition. Och armar. Och ben. Rumpa. Övre dele av ryggen. Mage.. Men ingen rygg! Inte förrän jag har gått till en sjukgymnast. Får ta det lite chill med vänsterknät också.
 
Herre! Låter ju som att jag är 80 bast.. Är ju farligt att träna. Suck..
 
YFF.

2013-03-12
17:52:58

Smärta
Har, under större delen av dagen, legat i fosterställning och kollat på film. Somnade ett par gånger, det var ganska skönt, eftersom jag har en redig portion ångest. Ville gå på föreläsningen idag och på studiecirkeln. Men det som ger mig mest ångest, är avsaknaden av träning idag.
 
Igår bestämde jag min nämligen för att träna ryggen. "Jag ska inte gå ut så hårt, jag tar det försiktigt och gör samma övningar som på BB. Det borde inte vara någon fara."
Och här är jag, i fosterställning. Eftersom det är det enda som avlastar min ländrygg. Att ligga på mage är det inte ens på tal om. Att sätta sig på huk? HA! Du tror det va? Sitta vid skrivbordet och plugga? You wish...
Hoppas att det är bättre imorgon efter jag har tryckt i mig smärtstillande och alvedon. För jag vill verkligen träna imorgon. Blir ingen träning i helgen, så jag måste fan passa på nu under veckan!! Pisshelvete :(
 
Kill me?
 
YFF.

2013-03-11
16:41:29

Pannkakor m. grahamsmjöl
Gjorde pannkakor idag, eftersom vi inte hade något potatismjöl igår, och dom blev väldigt goda. Var lite skeptisk på receptet, men mumma! Plus att dom var lätta att steka - till och med första pannkakan blev bra!
 
 
Pannkakor m. grahamsmjöl
Fyra portioner
 
1 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
½ tsk salt
5 dl mjölk
2 ägg
1 msk potatismjöl
2 msk rapsolja
(2 rågade tsk vaniljsocker)
 
Vispa ihop allting, låt smeten svälla i ca. 30 minuter, schtek! (Behövs inget smör att steka det i, eftersom det är rapsolja i!)
 
Nästa gång ska jag testa med 2.5 dl vatten och 2.5 dl vaniljyoghurt (gärna med äkta vanilj) istället för att ha i vaniljsocker. Blir det bra, slänger jag upp det receptet (om jag minns).
 
YFF.
 

2013-03-11
15:27:56

Måndag: Bild och vikt
Usch, tiden går lite för snabbt nu, känner jag. Nu är det blötsligt bara nio månader kvar tills jag måste ha klarat min vikt. Jag borde klara det, men just nu känns det verkligen inte som att jag kommer det :(
 
Blev armar, rygg och mage idag. Värmde upp med 20 minuter på crossen. Fan vad jag huffade och puffade sista studen med armar. MEN (!!) jag kunde kontrollerat gå från hunden, till plankan, ner i en smal armhävning och upp i kobran! Åh, det gjorde mig glad :).
 
59.4kg. Ser verkligen ingen skillnad på detta kortet
och första kortet jag tog. -.-

Mycket sämre än vad jag hade velat, men klarade inte
så mycket, med tanke på att jag var hungrig redan
när jag kom till gymmet runt halv tolv. Var där rätt länge också...
 
YFF.

2013-03-10
18:26:00

Kylskåpskvinnan
Kylskåpskvinnan har slagit till igen, denna gång under det senaste passet av Bodybalance på Exclusive vid Lilla Bommen. Enligt vittnen, kunde hon knappt stå på ett ben, utan att nästan ramla. Likaså sprids ryktet snabbt om att benen skakade så mycket att folk trodde att det hade blivit en jordbävning - en punktcentrerad jordbävning.
 
Så ja, idag var inte direkt ett bra BB pass för mig. Hoppas det går bättre på onsdag. Sen gjorde ju inte min träningsvärk saken bättre. Dock är inte träningsvärken lika illa som den borde :(.  Men jag måste komma in i det igen. Drygaste är att dom snart byter koreografi; jag gillar ju denna! Så typiskt. Oh well, man kommer alltid in i den nya :)
 
Imorgon blir det att dra ner direkt efter skolan. Slutar elva, då det blir perfekt att komma hem till lunch sen. Därefter blir det nog att plugga hela dagen dvs. Kvinnofängelset och äta mat. Typ?
 
YFF.

2013-03-09
11:47:01

MRL
Igår var jag och Emma på MRL på Stig Center. Det var en vikarie igår. Det var ett bra pass, med bra rörelser. Men jag var inte lika svettig/slut som jag brukar vara, tyvärr. Likaså tyckte jag inte om mag- och rumpövningarna. Rumpträningen var alldeles för kort (och innehöll innerlårträning) och likaså mage. Trots det, var det skönt att komma iväg igår. Vi gick på bandet ett tag efteråt också, men jag insåg snabbt att jag verkligen inte kan gå så snabbt. Stackars tår! Efter det gick vi hem. Det var särskilt skönt. Fick lyssnat en del på min bok och njöt av det.
 
Idag skulle jag egentligen ner till gymmet, för att träna armar och mage, mer Rosie, men hon har inte hört av sig. Tar emot att gå ner själv och dessutom protesterar kroppen lite. Har ganska ont i hela nedre delen av kroppen. (Gött som fan med träningsvärk! ^_^)
 
Har också, tack vare en underbar persons hjälp, hittat hela Kvinnofängelset. Så om det är dåligt uppdaterat här, är det för att jag antagligen kollar på just den serien. Kan inte beskriva lyckoruset som uppstod!
 
YFF.

2013-03-07
18:15:25

Nittiofyrakommafem!
Idag kändes det riktigt jävla gött på gymmet! 40 minuter på crossen och sedan fick röven och benen jobba som fan. I like! Lär ju resultera i en hemsk träningsvärk imorgon. I like even more! (Vilket kan bli en nackdel om jag ska köra någon sexig träning, men det vet man ju inte idag! haha)
 

Inte så dåligt, för 40 minuter. Men jag har ju faktiskt klarat
undefär samma på 35.. Kasst! :/


Nittiofyrakommafem kilogram. Det fick mina ben
jobba med idag. Helvete vad GÖTT DET VAR!!!!!


Har precis börjat med 80+ något kg här. Har börjat sträcka
ut benen på denna bild. Tog en till innan, men den blev så
jävla ful! Kan ju säga att det kändes innan jag hann ta denna haha :)
 
YFF.

2013-03-04
15:33:48

Dagens vikt och bild
Blir inte dagens vikt, men lördagens, eftersom jag inte kan dra till gymmet idag. Har ganska mycket att läsa tills på fredag och behöver fokusera mer på skolan just nu. Notera de oerhört sexiga strumporna i kombination med tofflorna ;)

59.6 kg. Är det bara jag, eller blir jag inte tjockare
och tjockare för varje vecka som går? :S
 
YFF.
 
 

2013-03-03
17:07:44

Träningsfri...
Jaha ja. Det har inte direkt varit någon träning senaste dagarna... Känns inte alls bra. Känns mest skit åt helvete.. Men jag har väl haft "bra anledningar". I fredags mådde jag skit och ville mest självdö. Sen dök Jessica upp från ingenstans och då ville jag ju självklart spendera så mycket tid som möjligt med henne. Har ju faktiskt inte träffat henne på över ett halvår!! Sen fick plugget komma före också. Har en hel del att göra och vill inte halka efter. Ever! Så jag har helt enkelt haft andra prioriteringar. Men imorgon är det dags igen. Blir ett konditionspass efter studiecirkeln.

YFF.